Information

Provar att gå ut med en information/förfrågan om intresse av kursverksamhet i vår direkta närhet då vi tänker använda oss av vår lånelokal som idag mest används för diverse kalas.

I oktober månad gick vi ut med en förfrågan i TV info kanalen för att se om det fanns något intresse för att gå på kurs. Nu vet vi i styrelsen inte hur många som läser av denna info kanal, men utav 451 medlemmar tycker man ju att någon mer än en person skulle vara intresserad av att gå på någon kurs när vi nu har möjlighet att kunna gå i vår direkta närhet till.

Vi kan använda oss av lärare från ABF och vi behöver ha ca 12 personer per grupp för att kunna starta en kurs.

Nu skall det kanske också sägas att hösten snart är över och det är ju då troligt först i början av januari som kan ha en kurs igång om vi har några intresserade.

Låter det intressant? Tveka inte, utan lämna en kommentar här och frågor är ju givetvis också välkomna.

2 Responses to Information
 1. Profilbild på Leilf Falkenström

  Leilf Falkenström

  Nu väntar jag mig en hel massa kommentarer från alla våra kunskapstörstande medlemmar som vill gå en massa olika kurser 🙂

  Vill passa på och säga det att vi är ju många som bor här med många olika talanger så det kan ju även vara så att vi kanske kan hitta medlemmar här med gemensamma intressen och varför inte försöka använda lokalen som en träffplats för informationsutbyte.. Vårt bredband är ju också en utmärkt sätt att knyta kontakterna genom… Som sagt så är detta en tanke att försöka aktivera våra medlemmar till lite mera gemensamma aktiviteter, så kom igen nu… få tummen ur och lämna in dina ståndpunkter…

 2. Profilbild på DClaesson

  DClaesson

  Hej Leilf! Äntligen kom jag in. Tog ett tag innan jag hittade mina inloggninguppgifter. Skall försöka adminstrera dem på ett smart ställe. Bra inlägg annars och vi får hoppas på att detta blir ett levande forum i framtiden.