Det verkar som att obehöriga rör sig i området. Kontrollera gärna era förråd och se till att ha koll på var nycklarna till källargångarna finns. Meddela gärna oss i styrelsen om du råkat ut för inbrott.

2 Responses to Var uppmärksam
 1. Yrjö Lillqvist

  Vi har nu igen stora problem med dessa ”Moppemarodörerna” måste det hända en allvarlig olycka här inne i området innan det tar slut med buskörningar i gångarna och anslutning till de stora lek-och bollplanen inne i området.
  Samt att ha högljuda ungdomar som stör efter klockan tolv på natten nu när det kommer att bli ljusare på nätterna.
  Folk har olika arbetstider och sovtider även på helgerna.
  Hoppas det finns lösning innan vi skaffar en medborgargarde här i området.

  • Dan Claesson

   Hej! Det finns motion på årsmötet var gäller till exempel att ta bort lusthus och ändra stora lekplatsen. Så kom och rösta på årsmötet. Sen vad gäller mopedkörning allmänt i vårt område så är det förbjudet. Dvs Polisen kan man ringa på 11414 eller Securitas. obesvera bara att en utryckning från Securitas kostar 2700 inkl moms så försök att tala med de som stör först.