Nya tvättmaskiner *uppdateras*

Omgång 6 – Byvägen 19

Omgång 5 – Klorvägen 8

Omgång 4 – Alkalievägen 17

Omgång 3 – Alkalievägen 9

Omgång 2 – Byvägen 16

Omgång 1 – Klorvägen 2

Information om tvättmaskinerna

 • Sex stycken av de bästa maskinerna vi har idag behåller vi, och flyttar ihop till fyra av tvättrummen. Alla tvättstugor kommer alltså ha minst två tvättrum med högcentrifugerande maskiner.
 • Dessa maskiner är både tystare och lämnar mindre fukt efter sig. Vilket bland annat innebär att vi kan ta bort centrifugerna i dessa rum.
 • De nya maskinerna har mindre vatten- och elförbrukning vilket långsiktigt kommer löna sig ekonomiskt.
 • Vi kommer även att ta bort möjligheten att använda egna hänglås till dörrarna. Man kommer dock kunna låsa dörrarna precis som innan, men istället använder man sitt befintliga tvättlås.
2 Responses to Nya tvättmaskiner *uppdateras*
 1. Thomas

  När ni byter ut så vi inte kan låsa dörrarna med hänglås längre så måste ni dela ut fler lås så vi kan låsa om oss det behövs totalt 3 lås/ lägenhet för man vill ha kvar låset på tavlan tills tvättiden är slut för att slippa att någon påstår att det är deras tvättid sedan vill man ju även låsa dörr till tvätt och tork

  • Profilbild på

   Jimmy Wulff

   Vi kommer inte att dela ut fler lås. Man får välja vilken dörr som man vill låsa. Om någon tar ens tid får problemet lösas på plats. Skulle tvätt bli stulen anmäler man stölden hos polisen. Tyvärr så kan vi inte ha kvar hänglås, eftersom att personalen som jobbar hos oss ibland behöver komma in i rummen medan de används. I och med denna lösningen kan de komma in via en huvudnyckel.