Extra nyhetsutskick inför årsmötet

Extra utskick inför påsk och årsmötet som i år infaller 10 maj

Lite sent ute med detta då det var tänkt att ha varit uppe tillsammans med vårt extra utskick i TV som vi lade ut före påskhelgen. Som vanligt så ligger pdf filen här

Nu har vi haft en påskhelg med mycket varmt och fint väder.  Med det fina och varma vädret så börjar vi vara ute mer och ha våra fönster och balkongdörrar på glänt.  I detta utskick så har vi gått ut med en uppmaning om att visa hänsyn då det bl.a. klagas på hög musik som man kan höra vitt o brett då spelas för öppna fönster.

Lokalen i pannhuset som är ute på aktion är det nu budgivning på. Känns roligt att vi äntligen kan erbjuda plats i detta hus för våra medlemmar. Innan man kan få tillträde till lokalen så är det dock lite praktiska saker som måste lösas. Tyvärr så har vi inte att göra med de snabbaste aktörerna, men hoppas att detta skall kunna lösas inom en snar framtid.

Parkeringsplatser har vi inte tagit upp i TV utskicket, men har tidigare gått ut med att vi försöker få till en lösning med parkeringstillstånd på Netto’s kundparkering. Tyvärr ser det inte ut att gå vägen då vi gjort flera påtryckningar utan svar, så vi har gjort vad vi kunnat från vårt håll.

Var du på Bohus ortsutvecklingsmötet 6 April eller läste du något av min redogörelse från det mötet? Kan konstatera att man nu snart en månad efter detta möte fortfarande inte har fått upp anteckningarna från mötet. Om du är intresserad av att läsa de anteckningar som finns från tidigare möten så kan du gå hit. Kanske kan även DU fråga efter dessa anteckningar så man förstår att det är fler som är intresserade av vår orts framtid.

Vill tacka alla som hörsammat vår uppmaning att justera sina Paraboler och blomlådor så att dem inte sitter utanför balkongerna.

Årsmötet blir i år 10 maj kl 19:00 i Servicehuset, Bohus Centrum.  Sista anmälningsdatum var satt till 26/4 och idag 29/4 så har vi endast fått in drygt 40 anmälningar vilket är dåligt med tanke på hur många som bor i vår förening och vilka motioner vi har på bordet.

Stora lekplatsen har varit en populär samlingsplats för många ungdomar i påskhelgen. Det är dock inte alla boende kring lekplatsen som uppskattar det liv som varit sena kvällar och de trimmade mopeder som kört runt och för ganska mycket oljud. Att påtala att vi i våra ordningsreglar har förbud mot moped körning på våra gårdar har inte hjälpt mycket och vi har till skrivande stund ingen lösning på detta, men min personliga åsikt är att jag tror det hade varit lugnare med fler vuxna ute.

Stora lekplatsen har ju efter flera förfrågningar fått en boule bana så jag hade ju förväntat mig att få se mycket aktivitet där, men så har inte skett. Varför?

Efter gårdsrenoveringarna så har vi fått en grill till varje gård. Hur skall vi göra med dessa grillar? Vi vill gärna se en eller flera på varje gård ansvara för denna gårdsgrill, så att man kan vända sig till den ”grillvärden” för att låna grillen. Om du kan tänka dig att ta hand om en grill så kontaktar du Dan Claesson.

Vill avsluta detta utskick med några frågor då jag inte vet något om vad du som läsare vill kunna läsa om här.

  • Vad tycker du om det som har funnits att läsa hittills?
  • Det finns ju annat att ta upp här som inte rör direkt föreningen men som ändå kan vara av intresse.

Lev väl  och på återseende