Ny bostadsrätt snart klar

Till Medlemmar i Brf Solbacken,

Planlösning

Snart är vi klara med ordningställande av den nya bostadrätten. Den ligger på bottenplan vid Alkalievägen 19C. En 2 rum och kök på runt 65 kvadratmeter. Ni som gått förbi där har säkert märkt att det pågått arbete där de senaste veckorna. Denna lägenhet kommer att säljas när den är färdigställd och vi vänder oss först till alla i föreningen att först få chansen att köpa den och hoppas på att någon i föreningen kommer att köpa den.

Det kommer ske visning av lägenheten inom några veckor. Vi vill med detta meddelande gå ut och undersöka intresset för att se denna lägenhet och för att få reda på om ni vill vara med på budgivning på objektet.

För att anmäla ert intresse, vill vi att ni skickar ett mejl till brfsolbacken@gmail.com och uppge ert namn, adress och telefonnummer.

Ni som inte har möjlighet att skicka mejl, kan med papper eller telefon lämnar era uppgifter till fastighetsexp. Ring på dagtid mellan 09.30-10.00 och lämna samma uppgifter till Rolf eller Sonny.
När vi sedan finner lämplig tid för visning så kallar vi er som är intresserade av denna visning.

/Styrelsen