Byte av tjänstefördelare

På årstämman i maj beslutade stämman att välja Sappa som leverantör för både kabel-tv och bredband. Sappa sköter redan idag föreningens kabel-tv, men kommer även att ansvara för bredbandet från och med 1 november.

Det nya avtalet som röstades igenom innebär bl a. att alla lägenheter ansluts kollektivt till föreningens bredband (100/100 Mbit) och att föreningen kan sänka nuvarande avgift för bredbandet (230kr/mån) mot en lägre avgift på 100kr/mån som kommer att batalas tillsammans med lägenhetsavgiften från och med årsskiftet (ej valbart).

Då Sappa kommer byta ut de befintliga tjänstefördelarna (plåtboxen som för de flesta sitter i hallen) till sina egna behöver de komma in i alla lägenheter för att göra detta. Sappa och AT installation kommer avisera i trappuppgångarna innan de kommer till er.

Onsdagen den 27 september kommer styrelsen tillsammans med Sappa och AT installation att finnas i föreningslokalen på Alkalievägen 11 A, mellan kl 17-19, för att svara på frågor om allt som rör föreningens bredband samt bytet av tjänstefördelare.

De som inte har hämtat ut sin digitalbox för kabel-tv kan även göra detta under mötet. Det går även bra att göra detta på fastighetsexpeditionen.

/Styrelsen