God Jul och Gott Nytt År!

Styrelsen vill tacka alla medlemmar för det gångna året samt önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Det årliga julbrevet sitter vid informationstavlan i varje entré men kan också laddas hem här.

Under mellandagarna, 27/12-28/12 kommer det att ställas ut två stycken grovsopscontainrar vid lilla parkeringen på Klorvägen 4. Passa på att rensa era förråd och det ni av ”misstag” ställt ner i källaren. Dock ej el-skrot och miljöfarligt avfall som alltid ska lämnas till kommunens återvinningscentral Sörmossen.

Vi vill också passa på att påminna om att eventuella motioner ska vara inlämnade senast 31 Januari.

Till sist vill vi även uppmana er alla att tänka på att inte lämna levande ljus utan uppsikt och att ni har en fungerade brandvarnare hemma samt att fyrverkerier och smällare är inte tillåta i området.