Archive

Om du har förslag och idéer på förändringar i vår förening tar vi gärna emot dem som motioner. För att vi ska kunna behandla dessa till nästa årsmöte vill vi att ni skickar in motionerna senast den 31 januari. Det går bra att lämna dem till expeditionen på Alkalievägen 5.

På grund av den allmänna prishöjningen på våra omkostnader, tillsammans med ett par kommande stora projekt (asbestsanering och sopstationer) som är svåra att se vidden av, har vi beslutat att höja årsavgiften med 4%.

Viktig information till alla medlemmar i BRF Solbacken:

Under hösten, med start i september oktober, kommer vi att justera värmen i samtliga lägenheter. Självklart kommer vi att gå ut med mer information närmare starten av arbetet. Varje boende ska veta när ens lägenhet är aktuell. Med detta tidiga meddelande hoppas vi kunna nå ev. personer som planerar att resa bort m.m. Om du kommer vara borta under oktober: kontakta expeditionen och lås inte det nedre låset. Där vi inte kommer in, kommer vi att ta hjälp av låssmed.

Jobbet kommer att utföras av EMA Energy och Kungälvs Rörläggeri.

Läs mera…

I och med branden senast så tittade vi över vad mer vi kan göra för att varna och förhindra större skador. Vi har nu satt upp brandvarnare i taket av varje trapphus. De hörs genom våra säkerhetsdörrar. Vi vill även påminna om att det är extremt viktigt att ha fungerande brandvarnare i din lägenhet. Testa dem regelbundet och se till att batteriet är fräscht.

Det verkar som att obehöriga rör sig i området. Kontrollera gärna era förråd och se till att ha koll på var nycklarna till källargångarna finns. Meddela gärna oss i styrelsen om du råkat ut för inbrott.

1 2  Scroll to top