Nyheter

Nu känns det som hösten kommit men vi hoppas att ni haft en fin och avkopplande sommar. Nedan kommer lite information från styrelsen.

  • Protokollet från årsstämman i juni, som genomfördes via poströstning, finns på Mitt Riksbyggen som alla medlemmar i föreningen har tillgång till.
  • Genom att klicka här eller gå in under vår förening kan ni nu läsa om hur värmen och ventilationen fungerar och regleras för lägenheterna.
  • Sappa, vår leverantör av bredband och TV, har öppnat ett nytt nummer för bostadsrättsföreningar med kollektiva avtal, som ska ha kortare väntetid till kundtjänsten som ni t.ex. ringer vid felanmälan. Nytt nr är 0770-45 73 47.
  • Projekteringen med ombyggnationen av 5 lokaler till lägenheter är i sitt slutskede och inom kort kommer vi, via Riksbyggen, ta in olika anbud för att sen välja vilken entreprenör som ska utföra ombyggnationen. Först då vet vi tidsplan m.m. Mer info kommer när det närmar sig.
  • Under nästa vecka kommer arbetet med att renovera golven och trapporna i våra trapphus att påbörjas. Detta kommer att ske genom slipning, rengöring och polering. Under tiden kommer det att uppstå ett visst oljud från slipmaskinerna samt lukt från tvättmedel och lagningsmassa. Vi hoppas att ni har överseende med detta då det kommer bli väldigt fint när det är klart.
    Arbetet beräknas ta ca 4-5 dagar/trapphus och aviseras ca en vecka i förväg. Ni kommer fortfarande kunna gå till och från er lägenhet även när arbetet pågår.
    Tyvärr kommer golvlisterna att behöva målas om efteråt och detta kommer att ske i ett senare skede.

/Styrelsen

Tags :
Share This :